Reception och café byggs om

Receptionen och Ina’s Café ska byggas om och arbetet påbörjas den här veckan av Byggkompaniet AB.  Detta är nästa steg i ombyggnaden av matsalen. Arbetet beräknas pågå terminen ut och slutbesiktning är inplanerad i mitten av juli.

Vi kommer att få en ny reception som kommer ligga i anslutning till vår elevdatorsupport. Reception och support kommer, efter att arbetet är klart, att ha öppet hela dagen.

- Vi är väldigt glada för att få ett nytt fint café och ett bättre flöde in i matsalen. De moment som stör mest kommer läggas under loven för att på så vis ställa till så lite besvär som möjligt för våra elever och vår personal, säger Richard Weibull.

Ina's café kommer att flyttas till andra sidan och i stället kommer det byggas en mindre matsal i detta utrymme.

application/pdf ny planritning (648,14 kB)

[2017-04-10]