Välkommen till Öppet hus lördag 30 september

öppet hus webb

Är du högstadieelev? Känner du någon som går på vår skola? Är du allmänt nyfiken på oss?
VARMT VÄLKOMMEN ATT BESÖKA OSS!

Här hittar du hela programmet:  Program öppet hus 30 september

Kl. 10.00 och kl. 12.00 blir det musik och information i aulan (20-30 min)

Du får lyssna till sång och musik av musiktillägget. Dessutom presenterar sig vår gymnasiechef, våra rektorer, vår elevhälsa och våra studie- och yrkesvägledare som också kommer att berätta mer om skolan och sina olika arbeten.

Lär dig mer om våra olika program!
Mellan kl. 10.30 och 13.00 kan du besöka lektioner på programmen. Under lektionerna får du se hur det är att läsa de olika programmen hos oss. Se vilka lektioner du kan besöka i programmet ovan!

För den idrottsintresserade
Hos oss finns möjlighet att satsa på idrotterna bowling, bandy, basket, fotboll och ishockey. Under öppet hus har du möjlighet att prata med instruktörer och elever.

Våra program ställer ut
Alla våra program ställer ut på olika ställen i skolan.Här får du träffa de elever som går på Brinellgymnasiet och våra lärare. Passa på att ställa alla de frågor du har!

Guidad visning av elevboendet
För dig som är intresserad av vårt elevboende finns möjlighet att delta i en guidad tur. Tider för guidningen: kl. 11.00 samt 12.00 (start vid huvudentrén).

Samarbete med Höstyran
Vi kommer stå på stan och informera om Brinellgymnasiet. Du kan också passa på att hoppa in i vår minibuss i stan så får du skjuts till oss! Bussen går 09.45, 10.15, 10.45, 11.15 samt 11.45.

Händer mer under dagen:

• Programmen arrangerar olika aktiviteter. Se vilka aktiviteter du kan besöka i programmet ovan!
  • Tipspromenad.
  • Du kan köpa fika i vårt café.

[2017-09-27]