Biblioteksinformation

bibliotek

Länk till webbsök  - I Brinellgymnasiets bibliotekskatalog kan du söka bland skolans alla böcker och andra medier.

------------------------------------------------------------------------------------

Viktig information vid lån av böcker och andra medier

De flesta läromedel lånas via biblioteket. Eleven ansvarar själv för sina lån. Varje exemplar har sin unika streckkod och det är därmed viktigt att man inte byter bok, eller räknare, med varandra. Återlämning sker till biblioteket, inte till lärare.

Vid lånetidens utgång skickas påminnelse 1 som SMS till det mobilnummer som eleven har uppgett.

En vecka senare skickas andra och sista påminnelsen , hem till vårdnadshavare eller direkt till myndig elev. I ett bifogat följebrev anges sista dag för återlämning.

Efter det angivna datumet i följebrevet är låntagaren betalningsskyldig.